OVER ONS

LS Stables is een jong en dynamisch bedrijf, wat opgericht is in 2016. Onze accommodatie is gelegen in Sevenum, Limburg. 

Wij richten ons op de handel van springpaarden. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij wellicht een passend paard voor u vinden! Hieronder willen wij ons graag voorstellen!

TEAM
Laura Scheepers

Laura is op 2-jarige leeftijd begonnen met een hobbelpaard, daarna volgde al snel een bonte shetlander genaamd José. José was al snel geen uitdaging meer en er werd een pony genaamd Ringo aangeschaft. Het was duidelijk dat het springen in haar bloed zat.

Na vele goede resultaten werd Ringo toch aan de kleine kant en hij werd opgevolgd door Sunny. Met de pony Black Dancer heeft Laura in de klasse D-M goede resultaten geboekt. Met Sulaatik's Classic kwam ze uit in de klasse D-Z, waar ze haar 'pony-tijd' mee afsloot.

 

Daarna volgde de overstap naar de paarden en hierin heeft Laura al veel verschillende paarden naar hogere klasses gereden.

 

Hieronder enkele resultaten:

  • 2e 1.35 csi** Asten 2017 met Dutch (Cantos)         

  • 2e 1.35 csi** Kronenberg 2017 met Dutch (Cantos)

  • 9e 1.30 NK Ermelo 2017 met Dutch (Cantos)          

  • 3e 4jarige competitie Meerlo met Iprimero LS (El Primero)

  • 3e 4 jarige competitie Reuver met Iprimero LS (El Primero)

Joyce Scheepers

Al op jonge leeftijd was Joyce helemaal gek van paarden, die liefde voor de paarden is dan ook de grondslag voor het oprichten van LS Stables.
 

Joyce heeft haar dochter besmet met het “paardenvirus”, ze heeft dan ook de liefde voor paarden met de paplepel ingegoten gekregen.

 

LS Stables is een typisch voorbeeld van een uit de hand gelopen hobby!

Op 12 jarige leeftijd is Joyce begonnen met rijden op de manege in Blerick met het paard Oppie. Daarna zijn er nog veel paarden de revue gepasseerd op de manege en bij verschillende paardenhandelaren.

Op 18 jarige leeftijd kreeg Joyce haar eerste eigen paard genaamd Ashley (Ulster X Amor). Ashley was op dat moment dragend van de hengst Dageraad. Met Ashley heeft Joyce B gesprongen en L1 dressuur gereden.

Tegenwoordig rijdt Joyce Esprit (San Remo X Jazz) waar ze veel plezier aan beleeft en ook nog regelmatig succesvol op wedstrijden mee start.